EERLIJKE APK BIJ M2 AUTOSERVICE

APK keuring

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en wordt in de volksmond APK keuring genoemd.

De APK is ingesteld ter bevordering van de verkeersveiligheid en bescherming van ons milieu. Hierbij wordt gelet op onder andere:

  • Remmen
  • Wielophanging
  • Schokdempers
  • Banden
  • Stuurinrichting
  • Verlichting
  • Carrosserie
  • Uitlaatgassen
    et cetera

APK afspraak

DIRECT ONLINE REGELEN – APK, onderhoud of andere werkzaamheden? U bepaalt zelf en wanneer u bij ons langs wilt komen! Maak hier uw afspraak direct online in onze agenda. Maakt u uw afspraak liever telefonisch?

Bel ons op telefoonnummer 0226 381 772.

APK keuring? Keurig geregeld!

Is uw auto toe aan een APK keuring? Bij M2 Autoservice in Burgerbrug bent u aan het juiste adres! Bij ons krijgt u een eerlijke keuring zonder ‘onzinkosten’ achteraf. U weet altijd vooraf waar u aan toe bent.

Kosten

Een APK voor een benzine auto kost € 36,30 en voor een diesel auto € 60,50 incl. roetmeting

Geen verrassingen achteraf

Als wij gebreken aantreffen aan uw auto nemen wij altijd contact met u op. U bepaalt zelf of u de werkzaamheden door ons laat uitvoeren om uw auto door de keuring te krijgen.

Roetmeting voor dieselauto’s

Voor dieselauto’s voor 1980 is een ‘standaard roetmeting’ verplicht. De kosten hiervan bedragen € 24,20 extra bovenop de APK kosten. Is uw auto ouder dan 2006? Dan lezen we de ‘uitstootwaarden’ uit via de computer. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden. Als hier storingen uit naar voren komen kan een aanvullende ‘standaard roetmeting’ a € 24,20 noodzakelijk zijn.

Altijd kritisch

Een APK keuring is iets anders dan een onderhoudsbeurt of inspectiebeurt. Echter: als wij tijdens de APK keuring iets aantreffen aan uw auto dat extra aandacht vereist (ook als dit niet direct ‘afkeur’ betekent) kunt u een belletje van ons verwachten met advies om een mogelijk (toekomstig) gebrek te laten verhelpen. U bepaalt zelf of u deze extra werkzaamheden door ons wilt laten uitvoeren.

Wees slim: combineer uw APK keuring met onderhoud

Een goed onderhouden auto blijft langer veilig rijden en voorkomt pech onderweg. Wij raden dan ook aan uw APK keuring te combineren met een onderhoudsbeurt, bijvoorbeeld het ene jaar een ‘grote beurt’ en het jaar daarop een ‘kleine beurt’.

 
Vredestein
Michelin
Valeo
Bosch