Onderhoud aan uw auto

143257

APK

Is uw auto toe aan een APK keuring? Bij M2 Autoservice in Burgerbrug bent u aan het juiste adres! Bij ons krijgt u een eerlijke keuring zonder ‘onzinkosten’ achteraf. U weet altijd vooraf waar u aan toe bent. Lees hier meer over de APK keurig voor uw auto of maak direct een afspraak »

142815

Grote beurt

Tijdens een ‘grote beurt’ wordt uw auto op 78 (!) punten gecontroleerd zodat u zorgeloos kunt blijven rijden. Uiteraard vervangen wij de olie van uw auto + het oliefilter. Als onze monteur constateert dat vervanging van onderdelen nodig is wordt er altijd eerst overlegd. Benieuwd op welke punten wij uw auto controleren? Bekijk hier de volledige checklist voor de grote onderhoudsbeurt »

142917

Kleine beurt

De ‘kleine beurt’ is de tegenhanger van de ‘grote beurt’. Hierbij wordt uw auto gecontroleerd op 30 (!) essentiële punten. We raden aan om de ‘kleine beurt’ en ‘grote beurt’ jaarlijks af te wisselen om uw auto voordelig en veilig te blijven rijden: het ene jaar een ‘grote beurt’ en het andere jaar een ‘kleine beurt’. Bekijk hier onze checklist voor de ‘kleine beurt’ »

142541

Wintercheck

Maak uw auto winterklaar met de wintercheck. Uw auto wordt op 23 (!) essentiële punten gecontroleerd, waaronder de status van accu, vloeistofniveau tot aan het bandenprofiel. Dankzij onze ‘wintercheck’ gaat u veilig de winter in. Bekijk hier onze checklist om te zien op welke punten wij uw voertuig controleren »

143309

Bandenwissel

Voor optimale veiligheid op de weg adviseren wij om gebruik te maken van zowel zomerbanden (de zogenaamde ‘regenbanden’) als winterbanden. Wij verzorgen uw bandenwissel en controleren hierbij uiteraard uw bandenspanning. Opslag van uw zomer- en winterbanden is mogelijk.

143339

Airco controle

Als een aircosysteem te weinig koudemiddel heeft, bestaat de kans op ‘drooglopen’ en gaat de airco zeker stuk. De noodzaak van onderhoud is niet afhankelijk of u de uw airco veel of juist heel weinig gebruikt. Een slecht werkende airco heeft bovendien een negatief effect op het brandstofverbruik. Een airco repareren of gedeeltelijk vervangen is een dure aangelegenheid. Met goed onderhoud voorkomt u dit. Het is verstandig de airco elk jaar te laten nakijken en om het jaar te laten bijvullen. Bij airco controle hoort het bijvullen van het ‘koudemiddel’ en nalopen van het gehele aircosysteem. Maak nu een afspraak voor uw airco of laat de controle uitvoeren bij ander onderhoud of uw volgende APK.

142507

Zomercheck / vakantiecheck

De ‘zomercheck’ wordt ook wel de ‘vakantiecheck’ genoemd. Bij deze belangrijke controle kijken we alles voor u na voor een onbezorgde vakantie, zoals bandenprofiel, accu, verlichting, ruitenwissers en meer! Met de vakantiecheck wordt uw auto op 46 (!) punten gecontroleerd. Een veilig idee voordat u op vakantie gaat. Benieuwd naar onze checklist? Bekijk deze hier »

59533131_599716980507172_6726812645539708928_o

Auto uitlijnen

Om je banden op topniveau te houden en veilig te rijden, is het belangrijk om je voertuig regelmatig te laten uitlijnen. Met een uitlijning heffen onze experts afwijkingen in de wielstanden op. Deze krijg je als je bijvoorbeeld een stoeprand raakt, over een grote steen of door een gat in de weg rijdt of een aanrijding krijgt.

66580014_644013816077488_1770327593187278848_o

Automaatbak Spoelen

Veel auto’s beschikken tegenwoordig over een automaatbak. Door het gebruik van de automaatbak raakt de ATF olie vervuild en verouderd. Veel automaatbakken zijn vanuit de fabriek voorzien van longlife ATF olie. De praktijk leert echter dat deze olie na verloop van tijd veel problemen geeft. Laat daarom tijdig uw automaatbak spoelen. Dat verlengt niet alleen de levensduur, maar zorgt ook voor meer rijcomfort.

Afspraak voor uw auto onderhoud? Snel geregeld!

Een afspraak voor onderhoud aan uw auto regelt u snel online. U bepaalt zelf en wanneer u bij ons langs wilt komen! Maak hier uw afspraak direct online in onze agenda. Maakt u uw afspraak liever telefonisch?

Bel ons op telefoonnummer 0226 381 772.

 
Valeo
Michelin
MPM
Autel